Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖVERMÄNNISKAN

övermänniskan blir nervös

han ser någon som inte passar in

kolla in, här finns minst fem fel!

så gå till attack, grabben

sök och finn

övermänniskans livsuppgift

är att leda världen mot likriktning

blott i en konformistisk värld

kan han känna trygghet och fulländning

 

LARZ GUSTAFSSON 31/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-05-31 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP