Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Melodi: "BENSIN I BLODET", DOCENT DÖD


BENSINUPPRORET

Bensinupproret

En massa töntar i en bil

Bensinupproret

Drog varv på varv

och mil på mil

Bensinupproret

En massa hjon som tutade

Bensinupproret

Skönt att de trots allt slutade!

 

 

Ännu ett problem i i-landet

En storm i ett vattenglas

Övergödda fånar protesterar

för så ska en slipsten dras

Själv tyckte jag att det var trams

Blev irriterad

på dessa bloss

som störde oss

för att de gjorde:

 

Bensinupproret...(o s v)

 

 

LARZ GUSTAFSSON 31/5 2019

 

https://www.youtube.com/watch?v=VA7gT3nhj6o

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-05-31 15:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket bättre.
Jag avskyr bilar och cyklar.

2019-06-01

  Federico Romano VIP
Man kan gå och det finns häst och vagn..
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP