Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


COLLARZ (RETROSPEKTIVT)

Det värker till lite grand

Det går över

men ändå

Denna utflykt til barndomsland

gav mig mycket att tänka på

Vi är gamla uvar nu

men vi minns rätt bra trots allt

I ett retrospektivt collarz

framstår allt i rätt gestalt

 

Det värker till i mitt bröst

Det är "bara" temporärt

Att så här på ålderns höst

blicka bakåt blir så kärt

när man möter en kamrat

som ju gick i samma klass

blir det mycket roligt prat

sedan man har skakat tass

 

 

LARZ GUSTAFSSON 31/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2019-05-31 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP