Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SE UPP FÖR MENTALPATIENTEN!

Se upp för mentalpatienten!

Det är inte mycket som hänt än

Men mycket kan ske på sekunder

på högst tvivelaktiga grunder

Se upp för mentalpatienten!

Snart sitter du fast i cementen

 

LARZ GUSTAFSSON 31/5 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2019-05-31 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP