Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålstick

Ibland låtsas du vara
tusen papperssvalor, nålvass sömn
kniven och duvornas skrämda blickar
och sorgen vässar din hud
till ett språk av mörka kuster
ibland klär du av dig alla minnen
till gnisslandet av immiga fönster
doften av brända ljus, flytande glas
och du säger, ingenting
bara nattens dova tystnad
jag bär till dig kol och syrliga frukter
jag håller dig alltid förgäves




Fri vers av Grävling
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-31 16:18



Bookmark and Share


  Jörgen Jalmo
Tycker mest om
"jag bär till dig...
de två sista raderna!
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling