Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ekonomi och hälsa


Välstånd


Välstånd

De gamla hjula har stanne
och lönera är inte längre så skrale.
Falukôrven har bytts ut mot entrecote
och penningera har blive digitale.

Arbetsgemenskapens skratt har tystne.
Den gla'e kollega har bleve eremit.
De lortiga jobba har försvônne
Kunskapssamhället har komme hit.

Vesst har vi fått det môe bättre,
säger nästan alle i en euforisk kör.
Trots ensamme promenader in i vägga,
Är vi enligt statistiken friskere när vi dör




Övriga genrer (Kåseri) av Torbjörn åhs
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-31 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn åhs