Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Malplacerat cykelhjul


Hjule

Dä va längesen dä här hjule rulle,
kanske satt dä på en glänsande Monark.
Tänk att dä en gang skulle
begraves ibland môssa,ris å bark.
Ja undrer vem dä va sôm kaste´t
å va han tänkte på just då.
Han kanske hade glömt å sätte fast'et,
så dä helt enkelt ramle å.
Men dä skulle han väl ha observere,
han sôm trampe cykeln då,
att fordone helt plötslit haverere,
var ju inget att ta miste på.
Men kanske blev han chockad,
när han plötslit kom ur balansen.
Han kanske te å med blev knockad
å helt å hôlle tappe sansen.
Ja så var det nog förmodligen,
som dä hele hade hänt,
Sen på en enhjuling, troligen,
hade han te hemmet återvänt.




Övriga genrer (Kåseri) av Torbjörn åhs
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-05-31 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn åhs