Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schlager

Det är svårt att skriva dikter
när jag mår bra
Allt låter schlager
ingen substans, mest tralla la

Men så får det vara
så får det bli
Trodde förut att den tiden
var förbi

Var fast i mitt mörker
kunde inte se
Glömde bort att andas
hade ingenting att ge

Letade efter mig själv i andra
Lindra smärtan i en famn
Tankar och känslor upp och ner
Nu är jag min egen hamn

Vill inte tillbaka men ångrar ingenting
Skriver hellre glättigt än i moll
Stadiga ben och djupa andetag
I mitt liv spelar jag huvudroll














Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-31 18:10



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Riktigt bra skrivet och styrkan och beslutsamheten går igenom
2019-06-01

  danne //
Fräsig fart med lite beat i bakgrunden skulle det bli riktigt schysst komplement ..


2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake