Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synsätt




Odlaren blind för
skulptural kvalitet hos
maskrosens fröboll.








Bunden vers (Haiku) av Jan Widströmer VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-31 19:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ofta gånger just så, säger en som gillar maskrosen i alla former
2019-06-09

  ResenärGenomLivet VIP
Kul haiku...man ser så olika på saker och ting...
2019-06-01

  Maria Sundelin VIP
Ser ogräs i gräs
Där de lyser som solar
Bra reflektion
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP