Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår efter smärtan

Jag minns fortfarande hur det känns att vakna upp
Med lakan som färgats röda av blod
Från ärr som inte hann läka innan jag somnade
Men trots att min kropp fortfarande kan skrika av smärta
Som hotar att spränga sönder mig inifrån
Så gör minnet av blodfläckade lakan ondare
Ty dessa minnen visar så tydligt på
Hur trasig en själ kan bli när den inte förstår
Att sätta ord på det som gör så ont
Jag kämpar fortfarande mot denna invärtes smärta
Men idag har jag bättre verktyg att ta till
När det känns som om jag ska sprängas inifrån




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-31 21:21



Bookmark and Share


  peter markurth
Fin
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP