Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan...

 

Vi bär tårar i våra ögon

vi bär jord i små påsar 

vi bär gärningar

vi bär gamla hem längs ryggraden, nya drömmar i våra kistor

 

vi bär i går, idag och imorgon

krysantemum och bin

en hägers vinge

vad de döda har rensat i rymden

vi bär barfota fält av regn

djup av mirakel

ett själv

vi bär överflödande öden

och tre dagar utan

 

vi är föräldralösa

 

och vi bär vår moders tunga...

 




Fri vers av Domenico VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-31 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker, men samtidigt vemodig...
2019-06-01

    ej medlem längre
Jordiskt, himmelskt och ach så vemodigt nära, vår värld, vårt liv.
2019-06-01

    ej medlem längre
Se livets passager i backspegeln...vemodigt vacker
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP