Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borde vara en fortsättning, borde vara en förklaring men det är just det...det finns ingen, Jag har gått vilse i dig...totalt.


Riv mig.

Det river i mig. 
Du river i mig. 

Och jag önskar att såren bara en natt kunde stanna osynliga.
För jag vet inte hur jag annars ska bli av med dig. 

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-31 23:51



Bookmark and Share


  danne //
Vackert!
2019-06-01

    Julia D
Ne fy vad vackert!
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan