Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Känner du glädjen?
Håll avstånd,
håll avstånd.
Som ett marknadstånd.
Jag är i chocktillstånd.

Tre kilo lycka,
och för mig en främling.
Vi kan dela allt vi aldrig ville vara eller bli,
ord som aldrig någonsin kommit ut.

Som fast i tiden,
låt klockan gå.
Kör ikapp till orden ekar.
Inte dölja en enda del,
ingen som förnekar.

Allt du känner,
eller är.
I känslan jag tror,
jag är kär.

Som förälskad i tanken,
om att vara fri.
Kan man fria till en känsla?
Jag vill gifta mig med friheten,
och aldrig släppa den fri.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-31 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords