Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallnatt

 

Kristallnatten är hård

rutor ekar av glas

när vi förlorar vår frihet

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-06-01 00:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och djupt!
2019-06-07

  ResenärGenomLivet VIP
Starka ord som ger minnen av historien...
2019-06-01

  Maiah VIP
Stark och när man vet vad kristallnatten innebär så blir man berörd av din text
2019-06-01

  Maj-Lis VIP
Hemska minnen
2019-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ondskans förödande krafter!
2019-06-01

  Feliaxel VIP
Det är verkligen inte en trevlig del av historien
2019-06-01

  ULJO
En skamfläck i historien.
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP