Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


den stora gåtan

 

blir inte så gåtfull bara vi sätter oss ned och lyssnar
tar gåtan i handen
försök inte rubba mina cirklar
har lärt mig hur dina fungerar
imponerande scenbyten dock
de kommer inte ensamma, utan i flock
 
du är alltför kostbar, min energi behövs till mera
behöver andas för att nå min potential
då är lyckan total
däremot alltför nyfiken som rörmokaren sa
då jag inspekterade
nyfiken i en strut, tittar gåtan ut
det är då den stora ledsnaden drabbar mig
vet jag inte behöver känna så
gör det ändå
 
städning behöver däremot
inte vara så dramatisk
 
Vänner är något vi med möda förtjänar



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-06-01 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP