Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicken

Må den
som blivit ett med tomrummet
släppa ut sitt nät med morgondagg
så att jag kommer in i rätt sammanhang
och får fånga in min ångest
medan stormen skakar huset
och djävulen låter ackompanjera
de stora händelserna med eld och svärd
medan jag själv
med tveksam identitet
tar mig in bland efterbrännarna
till verklighetens ljusknippen och
låter vardagen ta plats i den värld
där sol binder bild till mina ögon




Övriga genrer av Lennart Andersson
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-01 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson