Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Ditt ansikte i min spegel av Viksten


Nattens skugga

Du försvann
i ett dunkel
som jag inte förstod
Sökte förklaring
som jag aldrig fann
din skugga finns kvar
den hemsöker mig om natten
söker klarhet
Fanns du
eller var du en dröm




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-01 09:12



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert med en melankolisk touch
2019-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt!

Fanns du
eller var du en dröm
2019-06-01

  Öknens Ros VIP
Drömmar som strömmar
vad är saga vad är verklighet?
2019-06-01

  DavidM VIP
Text rik på stämning och känsla.
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP