Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi står stadiga med kraftiga patriotiska rötter

Tysta ner, skriv inte sanningen
mörklägg alla pågående problem
alla dessa ord styr media dagligen
politiker vill inte att de ska synas
fast folk ser och hör dem ändå!
att ljuga inför alla invånare
är de mycket bra på och inte verkar
de har mage att skämmas
över deras falska beteende
de ljuger så mycket så de
tror sig själva och fortsätter
på löpande band ju värre
samhällsutvecklingen blir..
kanske börjar de bli rädda
för skörden som växer upp
deras sådd verkar inte ha gett
gott positivt näringsrikt resultat
jag skulle vilja sätta munkavle
på deras giftiga munnar
tala klarspråk till deras öron
säga att det märks solklart
att ni saknar kunskap klokhet
förståndet verkar ha blåst bort
visdom vet ni inte vad det är
intelligensnivån verkar låg
resultaten syns överallt..
hur mycket ni är försöker
gömma vinkla lura folk
så syns förfallet i era spår..
och ökar för varje dag som går
men ni ser bara på där ni står
struntar i problemen som oss når
tysta ner oss som vill rädda
få vårt kära fosterland på fötter
kommer aldrig att lyckas
vi står stadiga med kraftiga
patriotiska rötter!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-01 10:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP