Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din värld





Var tog dagen vägen ?
Jag tittar ut, ser den försvinna åter,
lämna oss kvar i mörker igen.
Vi skulle träffats i dag. Jag såg dej på håll,
alltid på väg, springande mot samma mål.
Nu är du nog framme. I din värld
där ingen, absolut ingen når fram.
Som att likna vid avståndet
mellan två planeter pratar vi via masten
som vajar hög på taket.
inbäddad i ett hav av miljarder
slocknande stjärnor på natthimlen
faller dom som du och jag
in i sömn.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-01 10:04



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Åh! Så fint! Du skriver rakt in i hjärtat, inte bara nu, utan med varje text. Hur bär du dig åt? Helt otroligt så mycket poesi du bär inom dig! Du är poesi Lars. Tack för att du delar den här!
2019-06-01

  Lottie Ålhed VIP
Mycket bildrik text Bra!
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg