Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din skönhet talar älskar dig Sverige

Mitt älskade Sverige du finns
för alltid i mitt hjärtas rum
hyllar din enastående vackra
fantastiska oemotståndliga natur
inte konstigt att det skrivs sägs
Sverige är fantastiskt och de tre
orden håller jag av och beundrar
jag är en stolt svenska och högaktar
din flagga med gula korset på
det lyser som solen över jorden
den blåa färgen som oändliga havet
kusten med sina glittriga klippor
doften av salt och tång och vågors sång
djupa täta granskogens hemligheter
öppnade landskap där vindarna blåser fri
glimmande små sjöar vattendrag
bäckarnas olika toner spelar sina melodier
vandra omkring i dina pelarsalar palats
inspirerar själen till total glädje
berikar med skönhetens andetag
smekande tystnad som famnar om
sitta på någon strand och lyssna in
det du erbjuder gratis är helande
viskande vatten solens penseldrag
över ytan är balsam för inre
älskar dig Sverige






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-01 11:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dina tankar är mina!
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP