Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Juni 25 dar till framtiden JA det är din månad, små kyligt fast sommar månaden traskar in ... Grönska jo men visst, men små grått å puff moln på himmeln, åtminstone återger du varma färger <3


Kärleks brev till dig!

Pia min lilla fröken 
Hon är nog något av en speciell sort, något man inte hittar fram till på vanliga kartor ! 
Man måste ha tillgång till den där ovanliga skattkartan, ja just  den med det jättestora X markerat på den. Den har jag i  mig! 

Varför tar jag mig inte dit ? När en har alla förutsaättningar att finna henne. 
Men han är så komplicerad och spretig, för han tänker sig i drömmar och flyr iväg bland molnen. Ja de där fluffigheterna utanför ditt fönster Pia där i viken, där de brukar speglar sig ibland bara för dig! 
Tänker du på mig ofta? 
Vad har du för planer idag - tänker du skriva något tillbaka? 
... 

Jag tycker mycket om dig och vet att jag är en besvärlig och nyfiken person som är så impulsiv, ja det sträcker sig långt ända in i benmärgen Pia. 

Jag gillar dig och försöker mitt bästa att snickra ihop denna båt som du ska åka i tillsammans med mig jag vill vara där hos dig i ur å skur! 
Puss din spretiga bäsvärliga  Daniel kramar till dig Pia GRRRR




Dagbok av danne //
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-01 11:34



Bookmark and Share


  Minona
Roliga bilder.
2019-06-02
  danne //
danne //