Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmaningen



En ung man som nyligen tagit examen
utmanade en äldre man
övertygad om att han skulle vinna.

Han förlorade.

-Men det är ju längesedan du tog examen
sa han.

-Må så vara
fick han till svar
men sedan dess har jag gått många år i livets skola.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2019-06-01 11:52



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
livets skolan tar aldrig slut
2019-06-07

  Lars Hedlin
Vishet i orden!
2019-06-07

  Niliboy
Ja, inte ska vi underskatta de gamlas visdom, vi lär ju av livet hur vi bökar å vänder oss, jag träffar ofta gamla å de strålar av visdom! Halleluja!
2019-06-05

    Peter Söderqvist
Kloka rader som säger en del.

2019-06-03

  lila fjäderblomman VIP
ja, livserfarenheten slår man inte så lätt på fingrarna!
2019-06-02

  överlevaren VIP
Jo lärdom som inte alltid går att läsa sig till....klokord!
2019-06-02

  Maria Sundelin VIP
Erfarenhet är oftast tyngre än inläst kunskap
Kramar
2019-06-02

  Peter G VIP
Tänkvärda rader! Livserfarenhet är mycket värdefullt!
2019-06-02

  Eva Helene VIP
Livets skola, inte att förakta. Kloka ord.
2019-06-01

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord kring kunskap
och hur vi tillägnar oss den.
2019-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man lär så länge man lever...fin text...
2019-06-01

  StinaJ VIP
Kunskap är inte bara att gå ut skolan. Det behövs erfarenhet också och den kommer med åren. Tänkvärd text.
2019-06-01

  Blomma-Stjärna VIP
utbildning i all ära - men man får en bredare, rikare mer komplex erfarenhet om man möter livet som det är med öppet hjärta !
2019-06-01

  Kungskobran VIP
Det finns en bok , What they do’nt teach you at Haward Business school
den är mycket lärorik.
2019-06-01

  ULJO
Bästa skolan. Lärorikt utan betyg.
2019-06-01

  DavidM VIP
University of life. Underhållande text att läsa.
2019-06-01

  Feliaxel VIP
Livets skola är nog viktigast
2019-06-01

  Rise Little One
Erfarenheter från livets skola är verkligen värdefulla.
2019-06-01

  Ezmeralda VIP
Ja livserfarenhet har hjälpt många.
Men den må förvaltas på bästa sätt.
2019-06-01

    ADI Nehlin
Så kan det gå. Livets skola är full av kunskap. Fint skaldat!
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP