Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet

 

är det ett spädbarns berättelse

eller en katts

är det någon skillnad

bådas utsikter är oläsliga

tills dagen då nattvarden blir verklighet

och den osynliga skriftens sanning

blir tydd och tillbedd

du säger att alla har varit spädbarn

jag vet att det är en sägen

för ingen katt har begråtit

mig




Fri vers av cilax VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-01 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt