Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömläge...bagatell

 

 

Ligger och drömmer

om bättre tider i en

skör silkeskokong

vaggas i takt med vinden

till toner av fågelsång




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-01 12:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nog drömmer man om bättre tider alltid, men man får försöka göra det bästa av den tid man har...
2019-06-01

  Kungskobran VIP
Tidens gång
är en sång
som smeker din kind
med solens vind

Den klingar långsamt ut
när din tid är slut
gropen är mörk och sval
den blir ditt sista val
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP