Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rappakalja igen...suckbagatell

 

 

Återbrukar en

del ord kasserar andra

och vips en helt ny

mening där undertexten

är dold mellan raderna

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-01 12:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Begagnade ord kommer igen
om och om igen

2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP