Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilka som minns

Vi ser världen genom en trasig lins.
Vi vet inte vad som finns,
vilka som minns.
Vad eller allt.

Andas för en stund,
känna det vi kallar lugn.
Mitt minne är fantastiskt,
livet är elastiskt.
Ingenting är sarkastiskt,
det krävs något drastiskt.
Du väntar entusiastiskt.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-01 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords