Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då världen visar något schizofrent.

Ett pendelur,
pendlar inte upp och ned.
Rör mig i sidled.
Sväng vänster, det är en motorled.
Huden är tunn vid min handled.

Kan du känna pulsen?
Ska man motstå impulsen?
Mitt samvete är vad vi ibland kallar rumsrent.
Då världen visar något schizofrent.
Det är så klent.

Världen har alltid två sidor,
på allt.
Varför dölja det mörka om det är rätt?
Handlingar, så kallt.
Jag har alltid brytt mig om alla andra,
jag kan inte klandra,
världen.
För att den gör fel.







Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-01 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords