Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silence...

 

silent messages

need silent listening 

the answer is within us

always




Fri vers av Rise Little One
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-02 19:13



Bookmark and Share


  Vigge
Snyggt!
2019-06-04

    Elisabeth Nilsson VIP
En konst att lyssna till det osagda.
2019-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord att bära med sig i vardagen!
2019-06-03

  Quasimodo
Talande för detta och vikten av att lyssna även till tysta budskap för att förstå och få veta!
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One