Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fattigdom

 

vad vore vi utan kärlek till varandra

även om vi bär på omätliga kunskaper

så är vi fattiga utan godhet ,empati och kärlek till varandra

vi är instrument utan vare sig stråke eller sträng

tomma kärl som väntar törstande

på den utsträckta handen som tänder ljuset

 

syvende och sist måste vi börja med oss själva. kärleken hålls levande med små kärleksbevis, visst är det så en vänlig blick, goda ord vidgar våra sinnen lyfter oss och river av oss sorgetäcket




Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-06-01 14:43



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Sanna ord från dej
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP