Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glänser

Som terapi,
sitter du där utan ord.
Men då du är ensam strömmar orden likt magi.
Det tar aldrig slut.

I mitt huvud får jag vara mig själv,
om så bara för stunden.
Bränn allt till grunden,
även i mina tankar är jag fastbunden.
Försöker att ta vara på stunden.
Det kan vara över på sekunden.

Musiken speglar ett hårdare yttre,
i mina högtalare.
Men i mitt inre,
mitt mittre.
Ekar det tomt.
Men så fullt av liv.
Kaos utan gränser,
har du alla licenser.
Så ser du att mitt inre glänser.







Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-01 15:30



Bookmark and Share


  Femme Fatale
Känslan av att hitta nån som kan se igenom ens fasad är lycka.
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords