Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svin sapiens 1


O människa storartade unikum

Människa du är så unik
så speciell
vet du vad
det är varenda bajskorv som skits ut med

Den ene inte den andre lik






Fri vers (Fri form) av Tidsljus
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-01 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus