Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kollossen


Eken

Eken
Dä ä du sôm ä ålderträe i dungen.
Ja, ibland träa ä dä du sôm ä kungen.
Du blir mä åra en rikti koloss,
å alle runt ôm imponeres förstås.
Masser å luft å vatten du suger å drecker
ja, du vräker i dej så du nästan sprecker.
Dä va nog kanske den föddes tanken,
på att just du skulle bli symbol för sparbanken.




Övriga genrer (Kåseri) av Torbjörn åhs
Läst 174 gånger
Publicerad 2019-06-01 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn åhs