Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam fluga

på min stuga
en ensam fluga
stör friden
jag tror livstiden
för den inte blir lång
den sjunger nog sin sista sång

bara jag hittar en flugsmälla
så får den gå till de sälla
jaktmarkerna för flugor
och där surra sina smutsiga fugor
och jag får fortsätta min siesta –
nånting av det allra bästa




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-01 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP