Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noir



Den omvända världen
i stadens hjärta
Likt ett löv i vinden
försvinner du
virvlar runt
bland sällskapen
i alla möjliga kvarter
Kommer hem opåverkad
av mina ord
Med en egen agenda
vilken stämmer




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-01 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP