Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppas du mår bra klokuggla <3


Långt därborta

 

skymtar ett vitt örngott
flytande i strömmen
dina drömmar tvinnas samman
och den bolmande röken stiger mot skyn
det är allt jag ber om
att du får glömma allt det onda
 
Solen går upp för kärlekens skull
du får frihetens vindar i seglen,  flyger
ända hem till byn
 
Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-06-01 20:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
väldigt fin kram
2022-09-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP