Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilja/porträtt

 


 


Jag kanske ville höra vildblommorna
Tala till varandra,
Sådär med doft och sol i meningarna.
Tänkte de talade strofer, du vet,
Om livet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-01 21:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
absolut de talar det tysta. livets
2019-06-05

  ULJO
Liv. Så fint
2019-06-02

  Gin83
Älskar denna
Fantastiskt stämningsfull
Blir väldigt visuell och vacker för mig
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP