Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutartid [till Petri Storlöpare]

Petri filmar en stund
som tystnar
under linsens objektivitet
i vacklande vitbalans
på randen av skärpedjupets avgrunder
där skygga tidsutdräkter svärmar
som fladdermöss
i grottöppningar

Slutartiderna når slutligen alla varelser,
och alla människor undrar:
När slutar tiden?
Om en hundradels sekund under mörka molnbaser?
Om en tvåtusendels sekund i grällt solljus?




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-01 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP