Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vuxna barnen har egna hem nu.

Dom har åkt hem.

Hem?

Hemma är inte här
där de växte upp.

Huset känns öde och tomt.

Jag går till deras rum.

Andas in dofterna de lämnade kvar.










Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-01 23:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det blir tomt när barnen flyttar ut, men då kan man börja ägna sig åt egna intressen eller hobbies. Barnen hälsar man ju på ändå, om de inte bör alltför långt borta.
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP