Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i "Terapisoffan III"


DET INRE FÄNGELSET

När en människa går i baklås,
och blir till sitt eget fängelse,
för att hon inte kan öppna
innifrån,

och den ende som har nyckeln
finns utanför som kan öppna,
men vägrar göra det,
och istället blir hennes terape-
utiske fångvaktare,
bör den fråntagas nyckeln.

*
Sensmoral : Det de flesta terapeuter
är specialister på är att utöva makt
och utnyttjande av människor
i utsatt läge,
vilket i lag är straffbart.

Bevisföring görs enklast genom en
biografisk levnadsteckning,
vilka kan verifieras med granskad
källhänvisning.

~




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 482 gånger
Publicerad 2019-06-01 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP