Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg mot slutändan

 

 

 

Frihetens ljuva tid

är bättre än ofrihetens bojor

att bli rensad från ondskans makt!

 

Förr fylldes tiden

med oskuldens lömska knep

och slipade verktyg.

 

Men allt är inte ont 

och allt är inte gott

men i slutändan kvittar det!

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-01 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP