Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill, men borde jag?

Jag vill dra mina fingrar
genom ditt hår.
Känna hur stråna böjer sig
under min hand...
-
Men jag inser ju
att jag har många steg
kvar att gå,
innan jag ens når så långt.
-
Jag är så himla osäker jämnt
borde jag krama om dig
när vi ses?
-
Och ibland,
vill jag säga något
vad som helst
fast också sådär jätteintressant
och liksom få dig på fall
med mitt skarpa intellekt.
-
Fast just nu lyckas jag dock,
ganska ofta, endast med
att göra bort mig -
då jag låter det hoppa grodor
sådär mest hela tiden.
-
Så ja, jag inser ju
att det kan nog ta ett tag
innan jag kan dra fingrarna
genom ditt hår
och känna hur stråna
viker sig medan jag hör
hur du suckar tungt.

1/6 2019




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-02 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP