Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen längtar trängtar alltid efter stillhet tystnad

Tagit paus från världens sorl
absorberar stillheten vilar mig i
tystnadens vackra närvaro

Tiden vandrar livets puls slår
stannar till lyssnar in
lämnar för en stund jordisk stress

Fyller på positiv energi
seglar fri på tankarnas hav
tömmer ut negativa saker

Själen längtar trängtar
alltid efter stillhet tystnad
livets ständiga ljud skaver

I den sfären inspireras jag
pennan min ständiga följeslagare
älskar skapa skriva i det rummet







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-02 01:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint.
2019-06-03

  Bibbi VIP
Ett oerhört viktigt tillstånd.
2019-06-03

  Klaus Peter Jensen
Et flot og poetisk digt om den stilhed som er en forudsætning for at opnå indsigt i mange af livets forhold med venlig hilsen Klaus
2019-06-02

  Mats Edin VIP
Gillar det fokuserade koncentratet
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP