Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med förnuft skall det onda skingras


vägrar vara en droppe bläck i havet av svärta
nej
vill vara havet i bläckdroppen

vägrar famla i mörkret
det är mörkret som ska famla i mig

handen som varsamt matar dig med sked
vill ovarsamt
hugga kniven i din hals



självkannibal
ingen dömer dig
för att du äter av dig själv
dom och räkenskap
brottet ditt
är att du inte smackar högt
och äter med njutning





Fri vers (Fri form) av Askanden
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-02 03:08



Bookmark and Share


  Elwania
"jag" är droppen bläck i havet och jag är havet
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Askanden