Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ien.


Natural Born Journalist, en fråga som bygger upp hela histor

En flicka frågade ständigt sina föräldrar och människor i hennes omgivning om saker. Föräldrarna gav henne aldrig svar, utan sa till henne, att: Det du frågar om, får vi skriva upp, så skrev föräldrarna upp den lilla flickans frågor, och så sa de till henne; Svaren måste vi söka på biblioteket, i böcker. Och fasän flickan inte kunde läsa, så letade föräldrarna upp svaren till flickan, och läste upp svaren, och skrev ner dem på en liten papperslapp.Detta gjorde de, fram tills hon kunde läsa. Då visade de istället HENNE, hur hon kunde finna svaren , i böckerna på biblioteket. Och hon läste svaren, och var nöjd.Men frågorna fortsatte, hela vägen till journalisthögskolan,ty hon var en vetgirig Unge, i sina föräldrars ögon,trots att hon hade växt upp sedan länge. Och hon blev ännu mer, vad hon redan var.Hon hade från början varit en Natural Born Journalist. Och nu blev hon journalist. Det blev hennes titel inom jobbarkretsar.Vad hade hon blivit, om inte hennes föräldrar hade stöttat hennes utveckling?




Bunden vers av Mim
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-02 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim