Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
et med livet.


Vad kan man inte göra med sig själv, när man samtidigt gör d

Det är ganska logiskt att gränserna är flyttbara hela tiden.
Vi får den gräns till skans, som vi skaffar oss.
Ett barn blir liggandes, innan det börjar krypa, sedan gå, Sedan springa.
Vill du som vuxen med dina gränser; Krypa, eller gå, kanske springa?




Bunden vers av Mim
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-02 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim