Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För den, man lyfter sin hatt...

En Vän gör att man
överlever och klarar da´n
även om den inte finns
vid ens sida hela tiden
men bara det att man vet
att den finns i stan
gör att man
aldrig får fnatt
när livet spelar en spratt
och det betyder då
inte ett skvatt...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-02 06:36



Bookmark and Share


  Rise Little One
En sådan vän behöver alla.
2019-06-02

  Feliaxel VIP
En trogen vän är värt mycket
2019-06-02

  ULJO
Det är vännerna som gör livet till ett värde
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt