Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den Lugna Brisen Över En Stilla Sjö

Hade vi setts då
Hade jag kämpat så
Som du tror att det ska vara
Men jag har levt hundra liv
Lika vilt
Som elden som får näring
Av skogen en het sommar
Idag är jag
Den lugna brisen

Över en stilla sjö




Fri vers av Campoesi
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-02 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Campoesi