Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargen



inom oss har två ansikten

Vem som segrar beror på vem vi matar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 664 gånger
Publicerad 2019-06-02 08:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Det stämmer ,:)
2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP