Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stackars kossor som får stå inne, men vilken glädje när de släpps ut, och får smaka på friheten!


Det är så befriande att vara utanför staketet

Man får inte vara FÖR bra
man får inte sticka ut FÖR mycket
man ska helst hålla sig inom
alla mallar ramar och följa efter
den stora fogliga lydiga flocken
helst ska man ha liknande åsikter
där man klappar varann medhårs
doften av instängdhet ligger tung
frihetens klara får inte riktigt plats
råkar man ha en annan inställning
en tankegång som inte är lik deras
då blir man behandlad utan respekt
som om man var en illaluktande krabat
summa summarum är att i lagomlandet
ska man leva lagomt ha lagoma åsikter
som inte stör omgivningens invaggade
djupa törnosasömn och hålla inne känslor
ett påklistrat leende och låtsas allt är bra
avundsjukan finns där bakom kulissen
det sticker i ögonen då någon vågar mer
vågar vara den man är och inte räds att
lämna flockens tycka tänka lika mentalitet
det är så befriande att vara utanför staketet
möta oliktänkande olika tankegångar
olikfärgade själars olika nyanser
det berikar inspirerar livet!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-02 10:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Där är även jag.
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP