Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderbeständig

 

Varken flossa eller näver
är regntålig kostym och plåtniklas rostar
under ett regnbågsparaply
står vi på händer
låter himlen mellan jordiga tår
vattna och så dagarnas baldersbrå att växa
till en livskraftig bukett
med blåklint och vallmo
 
Närvaron är viktig i vardagsrummet
vi finns till för vår egen skull
i vardagsbruset
för inte knogarna ska vitna
Respektera för allt vi tror på
 
oavsett hjärtat mörkt
 
 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2019-06-02 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP